E-thesiksen gradulomake

Vaihe 2/4: Tietojen syöttö

Ole hyvä ja täytä ainakin kaikki pakolliset kentät. Pakollisten kenttien otsikot ovat lihavoituina ja niiden edessä on *-merkki. Kenttien selitykset ovat kentän yhteydessä suluissa ja kursivoituina. Täytettyäsi lomakkeen paina lomakkeen alalaidassa olevaa "Tarkista tiedot" -painiketta, jolloin siirryt tarkistussivulle. Tarkistussivulla voit tulostaa täyttämäsi tiedot. Tarvittaessa voit myös palata takaisin korjaamaan mahdollisia virheitä. Älä käytä SUURAAKKOSIA. Ongelmatilanteissa sekä palautteen antamisessa ota yhteyttä E-thesis -palveluun (e-thesis@helsinki.fi, 02941 44584).

Henkilö- ja yhteystiedot
* Sukunimi:
* Etunimi:
  Puhelin:
  Sähköposti:
Työn tiedot
* Otsikko:
  Alaotsikko:
  Vaihtoehtoinen otsikko:
  (Vaihtoehtoinen otsikko on vieraskielisen työn suomenkielinen nimi tai suomenkielisen työn englanninkielinen nimi)
Työn tekopaikka
* Tiedekunta ja laitos:
 
  Osasto:
  (Tiedekunta ja laitos, joka hyväksyy työsi. Mahdollinen osasto voidaan kirjoittaa osasto kenttään. Kirjoita osaston nimi sillä kielellä (suomi, englanti tai ruotsi), jolla itse työkin on kirjoitettu.)
Työn hyväksymispäivämäärä
* Päivä: * Kuukausi: * Vuosi:
* Työn kieli:
* Työn tyyppi:
* Arvosana:
Työn ohjaaja(t)
Nimi: (sukunimi, etunimi) Nimi: (sukunimi, etunimi) Nimi: (sukunimi, etunimi)
Tiivistelmät
Kotimaankielinen tiivistelmä:
(Työn suomen- tai ruotsinkielinen tiivistelmä. Jätä kappalejakojen väliin tyhjä rivi. Voit joko kirjoittaa tiivistelmän kenttään tai kopioida sen muualta.)
Englanninkielinen tiivistelmä:
(Työn englanninkielinen tiivistelmä. Jätä kappalejakojen väliin tyhjä rivi. Voit joko kirjoittaa tiivistelmän kenttään tai kopioida sen muualta.)